28 Nisan 2013 Pazar

Superdug yüz için güneş koruyucu krem losyon

merhabalar
Ankara'ya geç de olsa bahar geldi güneş artık tepemizde bu yüzden bende hemen yüzüm için güneş koruyucusu arayışına girdim hem cruelty free olması gerekiyordu hemde fiyatının uygun olması gerekiyordu benim için araştırmalar sonucunda çok sevdiğim Superdug markasının güneş kremlerinin olduğunu öğrendim Watsons'a attığım twittle mayıs ayında raflarda yerini alacağını öğrendim beklemedeydim ki çarşamba günü sevgiliyle yapılan Kentpark akşam gezmesinde Watsons'a uğramadan edemedim birde ne göreyim Superdrug güneş ürünleri gelmiş bile
oradaki çalışanların ilgisiz ve saygısızlığı beni sinir etti az daha kavga edecektim   
raflara yeni diziyorlardı bende yüz için olanı göremeyince sordum bi tanesi ilgilenmedi diğerine sordum öbürü öbürüne soruyor falan neyse bunları dizenlerden biri sepetten işte bu yüz için diye çıkardı tam elinden alacakken sepete geri fırlattı sabır çektim dişimi sıktım erkek arkadaşım tabi durumu anladı hadi hadi demeye başladı kasaya geçtik kasaya bir türlü gelemediler bekle bekle sonunda geldi biri kasadan geçiriyor gidiyor geri geliyor falan tamam belki işleri vardır ok ama beni bekleterek kasada ki işini dahada çok uzatıyor farkında değil neyse demem o ki Kentpark Watsons çalışanları beni sarmadı saygısız buldum yine her zaman ki yerim Ankamall den şaşmayacağım hele ordaki Özkan bey benimle süper güzel ilgileniyor hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalarla ilgili fazlasıyla bilgi alış veriş yapıyoruz birbirimizle çok mutlu olarak çıkıyorum o mağazadan o yüzden bir daha Ankamall Watsons'u aldatmayacağım kimseyle :)
bu kadar çene çalıp dedikodu yaptıktan sonra gelelim kremimize




30 spf olan yüz kremimiz geçen sene yüz için 50 spf çıkaran Superdrug bu sene yüz için 30 spf çıkarmış
sürümü kolay yağsız normal losyon kıvamında ne çok yoğun ne çok sıvı tam kararında yapısı var
kokusu bildiğimiz güneş kremi kokusu benim cildim kuru nemlendirmesi de hoşuma gitti parlama yapmadı
çarşamba gününden bu yana işe giderken sabah, akşam iş çıkışı sürüyorum sivilcelenme yapmadı 
koruması güzel yüzümde her hangi bir esmerleşme görmedim daha
ürün 50 ml tam çantaya atıp çıkmalık küçük olması büyük avantaj bence çantada yer kaplamıyor 
ve sürekli elinizin altında olma konforunu sağlıyor
fiyatı 12.90 fiyatına göre kalitesi 10 numara zaten Superdrug markası hem çok kaliteli hemde fiyatları çok uygun aynı zamanda cruelty free olması yani hayvanlar üzerinde deney yapmamasından dolayı benim favori markalarımdan 
buav logosunu 2. fotoğrafta görebilirsiniz

Superdug markasının hemen hemen kullandığım her ürününden memnun kaldım
ayrıca çocuklar için seriside var fiyatları aynı şekilde çok uygun 
ben çok memnun kaldım almaya devam edeceğim hatta vücut için olanı diğer güneş ürünlerindende alacağım tatile giderken yanımdan ayırmayacağım çok sevdim çünkü :)

hoşçakalın ...

kendinize popüler davranın :)

3 yorum:

  1. Bende vucut icin arayislara girdim gec kalmis bile olabilirim cunku Antalyadayim :-) watsons a bakacagim ama dediginiz gibi calisanlar berbat gercekten hic bir seyden haberleri yok , ilgisizlikte ve ukalalikta da ustlerine yok .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geneli marka çalışanı olunca sizinle ilgilenmiyor surekli superdrug markasını soruyorum ee biz size loreal verelim diadermine verelim onlar isim yapmış bilmem ne gicik oluyorum ya kardeşim ben o markayı soruyorsam bana onu göster sonra baska var mı onereceginiz dersem o zaman söylersin bide kandırmaya çalışıyorlar sanki karşısındaki cahil bilmiyor su daha iyi bu cok popüler yapıyor mahalle esnafı olursun Tmm diycem mahallenden biri gelir bilmez dersin koskoca watsons olmuşsun bende watsons'u biliyorsam diğer her seyden haberim vardır degil mı yani ukala ukala konuşmalar insanı soğutuyor Allah'tan ben ankamall de Özkan beyle tanıştım super enerjisi yardımıyla beni oraya bağladı gittiğim zaman hemen onun yanına gidiyorum özelliklere ondan almak icin baska watsonsdan almıyorum Bu da aceleden oldu dahada şaşmam zaten :)
      Canım fiyatlarına cogu markaya görede uygun dene bakalım memnun kalcan mı burası böyleyse Antakya yanıyordur simdi :)

      Sil
    2. Yaniyor canim yaniyor o yuzden alacagim birtane evde var ama bu markayida merak ediyorum . Sanirsam alacahim yakin zamanda :-)

      Ve evet bende yasiyorum onu su kremi alabilir miyi diye gidiyorum sunu verelim diyolar . E yok istemiyorum ben sana hangi kremi istedigimi soyledim yani . Bir de ben bulsam guzel ilgili watsons calisanlari rahatlayacagim. Insani alisveristen sogutuyor watsons , gratis calisanlari. Politikalari mi bu anlamadim :-)

      Sil

Kedidir kedi :)